Menu
Advertorial: CGI zoekt nieuwe generatie IT'ers

Geschreven door Joris van Oers

Digital Transformation is in our DNA

De meest uitdagende carrièremogelijkheden

Onze werknemers zijn onze toekomst, een toekomst waar jij onderdeel van kunt uitmaken! Want samen zijn wij vooruitstrevend, innovatief en versterken en stimuleren we elkaars groei. Dat is de kracht van de nieuwe generatie.

De meest uitdagende carrièremogelijkheden

CGI heeft een uitgebreid dienstenportfolio en is goed vertegenwoordigd in een groot aantal bedrijfstakken, van de commerciële sector en financiële dienstverlening tot overheid en bestuur. Ook onze activiteiten hebben een brede scope. Programmeurs, ontwikkelaars, business analisten, IT-architecten, consultants, projectmanagers: het aantal verschillende functies is bijna eindeloos. Dankzij onze omvang, onze klanten en hun projecten én onze diversiteit kunnen we je de meest uitdagende carrièremogelijkheden bieden. Of je nu instapt als beginnend IT-er of instroomt met een grote professionele bagage, je ontwikkelruimte is bijna net zo grenzeloos als onze organisatie zelf.

CGI NEXT IT... Kennissessies

De IT-wereld is continue in beweging. Als IT-dienstverlener wil je voorop- en vooruitlopen bij alle ontwikkelingen en meebewegen naar NEXT levels. Daarom stimuleren we innovatie en vinden we het vanzelf sprekend dat wij ervoor zorgen dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. En dat wij die kennis ook delen met iedereen die passie heeft voor IT.

Inspirerende onderwerpen en thema's: thought leaders

We kunnen met trots zeggen dat CGI een grote community van thought leaders heeft die allemaal een expert zijn op hun vakgebied. Zij volgen de laatste trends, verdiepen zich in ontwikkelingen, geven het startschot voor nieuwe toepassingen en passen deze kennis toe in de praktijk.

Deze kennis delen zij via de verschillende CGI NEXT IT kennissessies.

  • CGI NEXT IT Kennissessies
  • CGI NEXT IT Workshops
  • CGI NEXT IT Open space
  • CGI NEXT IT InHouse dagen
  • CGI NEXT IT Lighting talk
  • CGI NEXT IT Inspiratiedagen

NEXT step

De onderwerpen van deze sessies variëren van pure techniek tot soft skills, van hands on learning tot inspirerende thema's en business development. Onze InHouse dagen geven je een kijkje in de keuken bij onze klanten en partners. Ook komen nieuwe trends en disciplines aan bod. Het bijwonen van deze sessies is gratis en vrijblijvend. Aanmelden of registreren is niet nodig. Het programma verschilt per sessie, maar na afloop is er altijd een gezellige netwerkborrel.

Nieuwe generatie

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over onze afstudeerstages of de diverse carrièremogelijkheden bij CGI? Kijk dan op www.werkenbijcgi.nl Daar vind je alles over CGI, onze bedrijfscultuur en de verschillende manieren waarop je kennis met ons kunt maken. Je kunt ook mailen naar recruitment.nl@cgi.com.

Dan hoor je snel van ons, want CGI verkent graag samen met jou alle mogelijkheden.

15 / 25